Skip to main content
< VONK! verzorgt de muzikale omlijsting in de middag
06-06-2017 20:05 Leeftijd: 2 jaar

Cosy Time, goed voor een klein uurtje rock and roll uit de 50'er jaren en muziek uit de jaren 60


Een van de bands die op Potatolands optreden, kunnen we gerust een ‘buitenbeentje’ noemen. Cosy Time, goed voor een klein uurtje rock and roll uit de vijftiger jaren en muziek uit de sixties. Op zich is dat niet zo bijzonder; er zijn meer bands die sixties – muziek op het repertoire hebben. Wél bijzonder is, dat drie leden van deze band, Paul de Rijcke, Diederick Benjaminsz en Carlos Hoogwijk die roerige sixties zélf bewust hebben geleefd en beleefd.
 En dan ook nog eens in of rond Axel.


Op Potatolands komen ze weer bij elkaar en kan het publiek genieten van authentieke klanken uit de zestiger jaren. Een mooie gelegenheid voor de wat ‘oudere’ Axelaars en streekgenoten om muzikale jeugdherinneringen op te halen. Wie kent er nog de ‘oude bands’ waarin de drie huidige éminences grises / chauves destijds speelden; Paul met the Tigers en later met The Sheiks, Diederick met The Concords en Carlos met Opus 5 en later ook met The Concords. 
Oude rotten, voor de gelegenheid op drums ondersteund door Renzo van Poecke, de zoon van de drummer van Pauls eerste band, die af en toe nog eens bewijzen, dat muziek allesbehalve leeftijdsgebonden is. 


Kortom, voor een feest van herkenning met een hoog reüniegehalte: 26 augustus, hoofdpodium, rond half zeven it’s Cosy Time.